Yeşil Künefe franchise ile tatlı tatlı büyüyecek

Haberin tarihi: 8.07.2019 14:07:00

Tamamen doğal ürünlerle müşterilerin damak tadına hitap eden  Yeşil Künefe, Urfa 'dan Türkiye’nin her bölgesine açılmak için çalışmalarını sürdürüyor.

1986 yılında Urfa Sarayönü’nde Abdurrahman usta tarafından kurulan, oğlu Hacı Çakallı tarafından Kayseri’de künefe ve kadayıf tatlıları üzerine büyümeye başlayan Yeşil Künefe franchise vererek hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. 2018 yılında Adana Böreği ve Antep Katmerinin üretim ve satışına da şubelerinde başlayıp Baba’dan oğula geçen künefe ustalığı ile ilk günkü geleneksel lezzetini korumuş ve yenilikçi tatlar ile lezzetini her zaman en üst seviyede tutmayı başaran Yeşil Künefe’nin lezzet sırrı; yöresel üreticiler tarafından özel üretilen, Urfa’nın koyun Sadeyağı, Urfa&Antep bölgesinin süper boz iç fıstığı, pancar şekeri ve Antakya’nın peynirinden gelen, ürünlerin tamamı kendi üretimlerinde ve yöresel ustaların yönetimindeki bir ekip ile taçlanmaktadır.

Hali hazırda Kayseri, Sivas, Nevşehir, Çorum, Aksaray ve Urfa ilinde 12 şubesi ile faaliyet gösteren Yeşil Künefe ailesi Türkiye genelinde daha fazla şubeleşecek. Butik şubeler için 40-60 m2 , künefe salonları için ise 300-500 m2 konsept seçenekleri sunan marka 2019 yılında 10 yeni franchise şube daha  açacak. Kurulmuş olduğu tarihten bugüne künefe severlerin uğrak noktası olan marka, kalite, hijyen, güler yüzlü hizmet anlayışı ve farklılığıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
 

Yeşil Künefe Baklava Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...