Yeşilçam Kahve Evi Franchise, özgün konsepti ile sektöründe lider marka

Haberin tarihi: 10.06.2019 13:06:08

Türkiye'nin yeme içme sektöründe en özgün markası olarak öne çıkan Yeşilçam Kahve evi, franchise yatırım bedelini 100.000 TL'ye çekerken, genç girişimcilere eğitim fırsatı da sunuyor. Türkiye genelinde halen 57 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nin özgün mekân tasarım desteği yatırımcılara önemli katkı olarak öne çıkıyor.

Yeni mekânların tasarım ve iç dekorasyonunu uzman ekibine bırakan Yeşilçam Kahve Evi kurucusu Ali İhsan Demirbilek, sektöre yatırım yapmak isteyen gençlere büyük önem verdiklerini belirterek "Onlar geleceğin büyük iş insanları olacak, mekân işletmeciliği ile hayata atılan gençlerimize, markamıza yakışır destekler veriyoruz. Bu yıl yurt içinde 20, yurt dışında 10 şube açılışımız var. Krizlere rağmen büyüyen bir sektör, gençler bu trendi iyi biliyor. Onlarla çalışmak bize yeni ufuklar açıyor" dedi.

Kahve mekânlarında marka mücadelesi 
Türkiye genelinde küresel markaların hızla şubeleştiğine  dikkat çeken Demirbilek şu bilgileri verdi; "Sektör içinde en özgün marka olarak biliniyoruz. Gençlerin Yeşilçam tercihi, ülkemizin kültürel özelliklerine gösterdiği saygı bizi gururlandırıyor. Geçtiğimiz yıl 65'den fazla kahve - mekân işletme markası zincirinin kıyasıya rekabet ettiği Türkiye'de bu alanda bin 650 şube var. Yıl sonuna kadar Türkiye'deki şubelerin sayısı 2 bini geçebilir.  Yatırımcıya hızlı nakit akışı sağlayan, kar bırakan ve sürekli yeniliklerle heyecanlı bir sektörün yerli öncülüğünü yapıyoruz. Bizimle çalışan tüm yatırımcılar ikinci üçüncü şubeyi açmak için çaba harcıyor, “dedi.

 

Yeşilçam Kahve Evi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...