Zaika ve Sütlü Çardak Franchise ile, 2019 yılında 50 ülkeye ihracat

Haberin tarihi: 21.01.2019 15:01:21

Sekiz Litre markasının Yönetim Kurulu Başkanı Senem Göktaş, ihracat alanında yeni döneme damga vurmaya hazırlanıyor. Göktaş, “2019 yılında 50 ülkeye ihracat hedefliyoruz. Türkiye’nin yurt dışına satabileceği en uygun ürün gıdadır” dedi.

Firmayı değerli kılan bir diğer özellik ise ihracat kapasitesi. Ürünlerini yurt içinde başarılı kılıp yurt dışına satmayı planlayan Senem Göktaş, “2019 yılı içinde en az 50 ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin yurt dışına satabileceği en uygun ürün gıda... Etrafımızdaki herkes bizim mutfağımız ve lezzetlerimizi beğeniyor” dedi.

Franchise sistemimizde, ürünlerimizin yüzde 80’ini biz üretip gönderiyoruz. Kendi markamız dışındaki mağazalara da üretim yapıyoruz. Bu mağaza zincirleri için özel ürün üretebiliyoruz. Aynı zamanda sektörümüzü ilgilendiren fuarları da kaçırmamaya özen gösteriyoruz.

Sektörümüz açısından fuarlar çok önemli. Bu anlamda yurt içi ve yurt dışında fuarlarda yer alıyoruz. 
2017 yılında Zaika markamız ile  Bayim Olur musun Fuarı’na katıldık. Fuarda markamıza ilgi oldukça yüksekti. Bu fuarın ardından markamızı şubeleştirmeye başladık. 2017 yılında aldığımız verim sayesinde 2018 yılında diğer markamızıda sunduk “Sütlü Çardak ve Zaika  ” markalarımızla hız kesmeden franchise ile büyümeye devam etmekteyiz. 

 

Sütlü Çardak Bayilik/Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Zaika Bayilik/Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız