Zuhal Konsept Akasya’da her şey tek çatı altında

Haberin tarihi: 14.05.2019 11:05:53

1976 yılında Beyoğlu’nda kurulan ve bugün 2.600 metrekarelik bir alana yayılan Akasya AVM’deki yeni mağazasıyla Türkiye’nin en büyük müzik kompleksine dönüşen Zuhal Konsept, müzikten edebiyata, danstan gastronomiye kadar uzanan eşsiz bir deneyim atmosferi sunuyor.

Zuhal Müzik’in Türkiye’de distribütörlüğünü üstlendiği Roland, AKAI, Steinway & Sons, Kawai ve Fender gibi dünyaca ünlü birçok markanın enstrümanlarını keşfetmenin en yeni adresi olan mağaza bünyesindeki Zuhal Performans’ta ise, enstrüman atölyelerinin yanı sıra; kayıt, prova, dans stüdyoları ile bir de performans sahnesi bünyesinde bulunuyor.

Ayrıcalıklı gitarları inceleyebileceğiniz Custom Shop ve kişiye özel hizmet veren Guitar Repair Bar’ın yanı sıra, çok özel piyanoların sergilendiği Steinway&Sons Lounge da bu eşsiz kompleksin çekim noktalarından biri. 

Zuhal Konsept Akasya sektöründe iddialı markaları da tek bir çatı altına topluyor. 10 yıldır müzikle yan yana duran, şehrin yenilikçi yeme-içme ve eğlence markası Tamirane de Zuhal Konsept Akasya çatısı altında keyifli ve lezzetli bir mola adresi oluyor. Yetenekli dövme sanatçılarını bir araya getiren Tattoom Gallery’de ise hep istediğiniz ama bir türlü cesaret edemediğiniz dövmenizi yaptırabilir, iyi yaşamı hayatınıza getiren Hipicon’un ilk offline mağazasında şık dekoratif objeleri ve tasarım ürünlerini keşfedebilirsiniz. 

Ayrıca profesyonel dansın İstanbul’daki güçlü adresi Depo Dans’ın profesyonel eğitmenlerinden Zuhal Konsept Akasya bünyesinde dans dersleri alabilir ya da Kırmızı Kedi Kitabevi’nin geniş kitap ve plak seçkisi arasında kaybolurken Bobo - Coffee, Books & Vinyl’de kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Imagineer Kids’in eğitici ve eğlenceli dünyasında ise çocuklar çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirler. Hayvan dostlarımızı da mutlu etmek için rengârenk tasarımlarıyla evcil hayvan aksesuarlarını Zeedog’dan edinebilirsiniz. 

Distribütörlüğünü yaptığı ve satışını gerçekleştirdiği dünyaca ünlü markaların yanı sıra, üretimi Zuhal Müzik imzalı, tamamen çalınabilirliği göz önünde bulundurulan ve başlangıç segmentinde yer alan Kozmos markasına da Zuhal Konsept Akasya mağazasından ulaşmak mümkün.

Birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Zuhal Konsept Akasya’da sevdiğiniz bir yazarın imza gününe, ilgi çekici isimlerin söyleşilerine ya da keyifli konserlere katılmak için Zuhal Müzik’in instagram hesabını takip etmeyi unutmayın.