Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bonet

Yatırım Bütçesi:
Min:450.000 - Max:0 tl

Bonfilet markasının doğuşu 1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlar ve dört kuşak boyunca büyüyerek devam eder.  1980 yılına gelindiğinde ailenin dördüncü kuşak temsilcisi Hakan Akkoyun tarafından alışılagelmiş kasaplık faaliyeti geliştirilerek inovatif bir sürece dönüşür ve artan pazar talepleri ile 1987 yılında Akkoyun Et Pazarı adını alarak değiştirir.  

Bonfilet franchise, sektörel bazda sürdürülebilir rekabet gücü için AR-GE yatırımlarına verdiği önemin yanı sıra insan sağlığı konularındaki ciddi çalışmalarıyla 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırır. Önce lokal sonra zincir marketlerin raflarda yerini almaya başlayan Bonfilet marka paketlenmiş et ürünleri, sektörel gelişmeye de katkı sağlayarak pazara yeni aktörler kazandırır.  2010 yılında 34-001 numaralı belge alınarak Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi olan Bonfilet Et Üretim Tesisleri açılır. 

2010 yılından sonra ürün çeşitliliğini artırarak otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek dönemin ilerisinde, sektörde trend belirleyici bir marka olarak lider konuma yükselir. Ürünlerin üretim aşamasından raflarda yerini almasına kadar geçen sürede tüm detayları kullandığı üstün teknoloji ve iş gücü ile şekillendiren Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet Döner markası ile güçlendirir ve sürdürmeye devam eder. 

Bonfilet Et Sanayi ve Ticaret A.Ş grup şirketlerinden biri olan Bonet, yurt içinde açtığı restoranları ile sektöründe öncü bir zincir markadır. Büyüme planlarına paralel olarak 2020 yılında hız verdiği yatırımları ile restoran sayılarını arttırmayı hedefleyen, köklü geçmişinden aldığı bilgi ve tecrübesi ile başarısı kanıtlanmış Bonet ailesinin bir parçası olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

Bonet Döner Express-Bonet Burger olmak üzere 2 tip ana  konseptimiz bulunmaktadır. İşinin başında durabilecek, işletme deneyimi olmaksızın girişimci ruhu olan, kendi işinin sahibi olmak isteyen, yenilikçi -gelişmeye açık ve Bonet markasına değer katabilecek iş ortakları anlayışında olması aradığımız kriterlerdir. Şüphesiz diğer ön koşulda; gerekli yatırımları yapabilecek finansal yeterliliğe sahip olunmasıdır.


Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:14

Yatırım Bütçesi

450.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

Brüt kar marjı %50

Kârdan Alınan Pay

Lansman süresince alınmıyor.

Bayi/Franchise Hedefi

5 Yılda 200 Şube

Sektör

Restoran

Kuruluş Yılı

1905

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

İSTANBUL - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Döner, Burger

Firma Markası

Bonet