Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Çengelköy Börekçisi

Yatırım Bütçesi:
Min:200.000 - Max:500.000 tl

Bir lezzet hikayesi bizimkisi..

Daha çocuk denecek yaşta erkek kardeşlerle birlikte aile dayanışması için, aile ekonomisine destek olmak üzere çıraklık, kalfalık, derken ustalıkla devam eden bir serüven.. Girişimcilik ruhu ile kardeşler, anne ve babalarının da desteği ile kendi işini kurmaya karar verdiğinde reşit olmayan yaşta oldukları için börek ustası dayıları ile birlikte açtılar ilk imalat ve satış tezgahını..

Seyyar börek tezgahı olarak İstanbul’un birçok semtini buluşturdular çıtır çıtır sıcak ve taze börekleriyle…

Hem ürettiler, hem sattılar…

Çok kısa zamanda dükkanlara dükkanlar eklendi..

Çengelköy’deki dükkanla birlikte o zamanki Çengelköy’ün Musa Amcası baba ile efsane markanın adı kondu: Çengelköy Börekçisi

Lezzeti dillerden dillere dolaştı, İstanbul’un güzide semtlerinden Çengelköy ile Börekçi adeta yarışır oldu. Gurmelerin uğrak mekanları arasında yer aldı Çengelköy Börekçisi. İstanbul ile birlikte büyüdü, gelişti ve lezzeti hiç değişmedi… Şimdi 80’ler hoş hatıralar olarak anılır oldu ya. İşte 80’lerden kalan bir hoş sada olmaya devam ediyor Çengelköy Börekçisi yeni şubeleri ile. O günden bugüne kendine özgün lezzeti, kaliteli malzemeler ile standartlarını geliştirerek tertemiz ve taze olarak sunmaya gayret ediyor.

Çengelköy Börekçisi Franchise başvurusu yapan iş ortaklarımızın açmayı düşündüğü mağazanın fizibilitesi yapılıp, uygun olması halinde Mimarımızla birlikte rölövesi alınıp, tasarımı yapılır.   Tasarım sonrasında yatırım bütçesi bayilik talep edilen kişiye iletilerek, onayına sunulmasına müteakip mağaza kurulumu terminlenerek başlar.


Son güncelleme tarihi: 01 Aralık 2022 02:06

Yatırım Bütçesi

200.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

16

Ortalama Kâr Oranı

%20

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılına kadar 50 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Börek

Kuruluş Yılı

1987

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Çengelköy Börekçisi