Bargello Franchise ile Kazançlı Yatırım

Haberin tarihi: 20.04.2019 11:04:23

Temelleri 1950 yılına dayanan ve koku üzerine tecrübesi ile büyümeye devam eden Bargello Perfume, yatırımcılara global bir markayı temsil etme ayrıcalığının yanı sıra kazançlı bir yatırımın da kapılarını açıyor. 

Türkiye'de 171, yurt dışında ise 24 ülkede 92 mağazası ile geniş bir bayi ağına sahip olan Bargello müşterilerine 300'den fazla parfüm alternatifinin beraberinde kolonya, araç kokusu, ortam kokusu, body mist, deodorant, sabun ve el kremi çeşitleri sunuyor. Ayrıca kurumsal kokulandırma projesi Scentplus ile kurumsal müşterilerine profesyonel kokulandırma hizmeti de vermektedir.

Yatırımcılara anahtar teslim modeliyle bayilik veren Bargello, cadde mağaza konseptinin yanında AVM mağaza ve AVM kiosk konsept seçeneklerini de sunuyor. 
Yurt içi ve yurt dışında bayilik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bargello, 2019 yılı sonunda yurt içinde 200'den fazla şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Marka bilinirliği ve karlılığı yüksek, maksimum 1 yıl içerisinde yatırım geri dönüşü sunan Bargello yatırımcılarını bekliyor. 


 

Bargello Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...