2019, Avrupa ve Türkiye’de Gayrimenkul Fırsatlarını Değerlendirme Yılı Olacak

Haberin tarihi: 20.02.2019 17:02:09

ERA REAL ESTATE EUROPE , 2019 yılını tüm Avrupa ‘da  ‘ TÜRKİYE  de Gayrimenkul  Fırsatlarını değerlendirme yılı ‘ olarak ilan ediyor .    

ERA Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs yönetiminin Paris ‘te yaptığı görüşmeler sonrasında ERA EUROPE , 2019 senesini  ‘ Türkiye ‘ de Gayrimenkul fırsatlarını değerlendirme ‘ yılı olarak ilan ettiğini 13 ERA üyesi  Avrupa ülkesine bildirme kararı aldı . ERA EUROPE ‘u oluşturan Avusturya , Belçika , Bulgaristan ,Çek Cumhuriyeti, Fransa , Almanya , Lüksemburg , Hollanda , Portekiz ,İsveç ,İsviçre ülke başkanları ile iletişime geçerek Türkiye ‘ deki fırsatları değerlendirmek için özel bir çalışma başlatacağını açıklayan François Gagnon , ERA Türkiye ‘ deki yönetim değişikliği sonrasında yeni yönetim  ile ilişkileri yoğunlaştırarak çok verimli sonuçlar alacaklarına emin olduğunu söyledi .. 

ERA Türkiye Başkanı Gökhan Taş ve Genel Müdür Can Özatay yaptıkları ERA EUROPE  görüşmeleri  sürecinde  Paris ‘ te çeşitli ofisleri ziyaret ederek , ofis broker’ ları ve çalışanları ile Türkiye gayrimenkul pazarı üzerine çeşitli  çalışmalar yaptılar . 

Önümüzdeki iki  ay içerisinde ,üç farklı tarihte İstanbul Portekiz  ve Paris ‘ te toplanarak bilgi alışverişi ve çalışma ekipleri oluşturarak ilerleyeceklerini açıklayan Özatay , Avrupa ‘ da yaşayan Türk vatandaşlarımızın en sağlıklı ve kazançlı şekilde gayrimenkul yatırımları yapmalarına aracılık etmeye  ve sonrasında bunların  yönetilmesine  talip olduklarını , ERA Türkiye & Kıbrıs ‘ın bu çok önemli potansiyeli harekete geçirerek ofislerine de önemli oranda ilave işlem sağlayacaklarını açıkladı.        
 

Era Real Estate Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...