Burger Home Franchise ile Sağlıklı Burgerin Lezzet Yolculuğu

Haberin tarihi: 17.05.2019 16:05:37

HAMBURGER iki dilim yuvarlak sandviç ekmeği arasına yerleştirilen bir köfteyle yapılan sandviç türü DEĞİLDİR lezzetlerimizi tattıkça ne demek istediğimizi anlayacaksın!

Ar-Ge çalışmaları sonucunda, insanların fastfood ‘a olan bağlılığı göz önünde bulundurulmuş ve bununla birlikte daha çok Türk damak tadına yönelik yiyecekleri, sağlıklı hazırlık aşaması ile kaliteli ve pratik bir sunum oluşturarak hedef kitlesinin beğenisine sunan Burger Home şeflerinin özenle hazırladığı besleyici, kreatif, sağlıklı ve tamamen doğal el yapımı ürünler ile hizmet veriyor.

İlk günden itibaren büyük ilgi gören tüm ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için markalaşma sürecini tamamlayarak 2017 yılından itibaren Türkiye'nin birçok bölgesinde franchise ile birlikte kendi restoran zincirlerini oluşturmaya başlayan Burger Home restoranlarını, markanın kurumsal kimliğine uygun, iç ve dış mimarisi müşterilerin rahat, ergonomik ve keyifle kullanabilecekleri şekilde dizayn ediyor. Burger etlerinin; sağlıklı, lezzetli, kaliteli ve özel olmasını ön planda tutan Burger Home, bundan ödün vermeden etlerini tüm şubelerinde aynı lezzetle servis ediyor.
 

Burger Home Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız