Dünyanın En Güçlü Temizlik Ürünü Olacak

Haberin tarihi: 18.03.2019 16:03:48

Pazar problemi olmayan, 7’den 70’e herkese ve A'dan Z'ye tüm sektörlere satılabilecek bir ürün olan Sitrett MX, tüm alanlarda iddialı ve şok edici sonuçlar ortaya koyabilen formülü ile sektörde yerini koruyor.

6 yıl boyunca AR-GE çalışması yapılarak geliştirilen ve Dünya'nın en güçlü temizleyicisi olmaya aday  SİTRETT MX, İnnopark Teknoloji Geliştirme Merkezinde üretilip ilk ihracatını Türkiye'den giden 550 iş adamı içinde en büyük ilgiyi görerek Katar’a, ardından Danimarka ,İsveç ve Almanya ile Avrupa'ya hızlı bir giriş yaptı. SİTRETT MX, güçlü bir ürün olmasının yanında, zararsız olması ile de ayrıca göz dolduruyor. % 100 iâde garantisi sunan SİTRETT MX, müşteri memnuniyeti hususunda oldukça iddialı gözükürken, sosyal medya yorumlarında kullanıcıların çoğu tarafından yüz yılın buluşu olarak görülüyor..

SİTRETT MX, www.sitrett.com adresi üzerinde bulunan 50'den fazla videosu ile pazara esprili bir dil ile giriyor, farklı bir yaklaşım sergiliyor. Marka yetkilileri, videolardan, facebook sayfasındaki kullanıcı yorumlarından ve Avrupa'daki distribütörlerin memnuniyetinden bahsederek ürünün sektörde çok sayıda Dünya markası ile yarışmaya aday olduğunu dile getiriyor. Tahriş oluşturmadığı, allerjen olmadığı, toksit içermediği, antibakteriyel olduğu hususlarında raporlara sahip olan SİTRETT MX, Türkiye içinde il ana bayilikleri, dünya genelinde ise ülke distribütörlükleri kanalıyla büyümek istiyor. Pazara hızlı giren ürün 2019 başında 20, 2020 başında 50, 2023'te ise 150 ülke distribütörüne ulaşmayı hedefliyor.
 

Sitrett MX Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...