Gönül Kahvesi Franchise ile Diyarbakır 75.Cadde'de Açıldı!

Haberin tarihi: 8.06.2020 13:06:49

Dünyada bir gün herkes Türk Kahvesini tadacak sloganıyla yola çıkan Gönül Kahvesi, 1500m2’lik mağazasıyla Diyarbakır 75. Cadde’de Açıldı!

1500 m2 alan içerisinde bir çok dinlenme, gönülden keyifle kahvenizi içebileceğiniz ve dostlarınızla gönülden sohbetler edebileceğiniz alana sahip Diyarbakır Gönül Kahvesi Orient şubesi 75. Caddede sizleri bekliyor.
Sağlık Bakanlığı talimatları doğrultusunda sizlerin sağlığı için tüm önlemleri aldığımız şubemiz,tüm Diyarbakır halkına eşsiz bir deneyim sunuyor.

1992 yılında gıda sektörüne giren grup, 2002 yılından bu yana ‘‘Gönül Kahvesi’’ markasıyla yoluna devam etmektedir.Akılcı kurgulanmış ve sade işleyişi ile riskleri ilk başta yok ederek ilerlediği için, Gönül Kahvesi kendisini sürekli bu sektörde geliştirmekte ve farklılaştırmaktadır.
Türkiye’nin tek butik kahve zinciri olan Gönül Kahvesi, Türkiye’de ve Dünya’da büyümeye devam ediyor.

Gönül Kahvesi, sadece yurt içinde değil yurt dışında da hedeflerine ulaşma doğrultusunda Almanya,Avusturya,Saraybosna ve Bahreyn şubeleriyle Dünyada sayısını arttırmaya devam etmektedir.

Gönül Kahvesi, Türk Kahvesi, espresso ve diğer tüm kahveleri, özel formülleriyle harmanlayıp sunmaktadır. Marka, Türk Kahvesi’ne hak ettiği itibarı “Gönül Harmanı” ürünü ile kazandırmıştır.

Menüye yeni giren, Özel Hazırlanmış Atıştırmalıklar, Cam Şişe Ev Yapımı Tamamen Katkısız Meyve Suları ile Doğal ve Katkısız Enfes Soslarıyla Cheesecake’ler de diğer ürünler gibi misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir.

Vizyonu; Yenilikçi, girişimci ve kaliteye odaklanmış yapısı ile Gönül Kahvesi’ni dünya markası yapmak,

Misyonu; Türk Kahvesini ulusal ve uluslararası arenada kaliteli ve güvenilir marka olarak vazgeçilmezler zirvesine taşımak olan marka,

"DÜNYA’DA BİR GÜN HERKES TÜRK KAHVESİ’Nİ TADACAK..!" sloganıyla yoluna devam etmektedir.
 

Gönül Kahvesi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...