Gritty Franchise ile sektöründe en hızlı büyüyen marka olacak

Haberin tarihi: 8.02.2019 11:02:16

2000 yılında kurulan Genç Tekno Market; 2013 yılında Gritty 2014 yılında i-stone 2015 yılında Kılıf Bahçesi Markaları ile Türkiye çapında yatırımcıların kazancını artıran Gritty Telefon Aksesuarları Dijital Lazer Ve Uv Led Baskı Teknolojileri, yedek parça ve teknik servis hizmetlerinin gelişmesine öncülük etmeyi hedeflemiş ve bu hedefine de başarıyla ulaşmıştır.

Gritty 2013 yılında cep telefonu aksesuar ve teknik servis ve yedek parça sektöründe deneyimli iş adamı Mehmet Akif Arıcı ve Kardeşleri Osman Arıcı, Muhammed Mustafa Arıcı, tarafından kurulmuş sonrasında 2015 yılında aile dostları ve abileri olan Ahmet Metin Özden tarafından desteklenerek sektöre farklı bir bakış açısı ve heyecan getirmek amacıyla faaliyetlerine başlamıştır. 

Gritty bugün Belçika’da 1 Kıbrıs’ta 4 şubesi olmak üzere Türkiye’de 80'nin üzerinde Shop, 1.000'nin üzerinde bayisi, 25 ilde hizmet veren bir aksesuar markasıdır. Kendi oluşturduğu bayi yönetimi sistemi ve reklam ve pazarlama desteği ile marka gücünü kazanca dönüştüren bir franchise markası olmuştur. 2019 yılında ise yurt içi ve yurt dışında franchise çalışmalarına hız kesmeden devam edecek . 
 

Gritty Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...