Kebo Franchise ile Tüm Türkiye'de

Haberin tarihi: 14.01.2020 10:01:15

Kendi tesislerinde ürettiği et ve tavuk mamulleri özel sosları ile herkesin damak tadına uygun olarak hazırladığı farklı lezzetlerle sektörün öncülerinden Kebo Franchise ile yakında tüm Türkiye’de..

Dünya’ya Hatay Usulü Soslu Döneri kazandıran ve Türkiye’nin gündemine oturan Kebo, çok beğenilen ürünleri ve hizmet anlayışı ile büyümeye devam ediyor. 1996 yılında Antakya’da kurulan Kebo; günümüzde 7 ilde, 12 şube ile müşterilerine hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Mersin ve Hatay’dan sonra büyükşehir kapsamındaki tüm illeri büyüme stratejisinin içine almıştır. 

Kendi tesislerinde ürettiği et ve tavuk mamulleri ve özel sosları ile herkesin damak tadına uygun olarak hazırladığı farklı lezzetler, sektöründe yer alan diğer firmalara da öncülük etmektedir. Kebo’da sadece lezzet değil hizmet ve konforda en önemli önceliktir. Kebo’nun müşterisi kendini her zaman değerli hisseder. 

Kebo, Franchiselerine de en az müşterilerine verdiği değer kadar değer verir. Franchise hizmeti verdiği şubelere; yer bulma, mimari proje ve uygulama, operasyon desteği, personel desteği, hammadde ve ara ürün temini, reklam ve pazarlama desteği, işletme danışmanlığı, eğitim denetim, ürün geliştirme ve AR-GE, bölge koruması, anlaşmalı tedarikçi desteği gibi pek çok alanda destek veriyor. Franchiseleri ile uzun soluklu bir dayanışma ilişkisi kuran Kebo, markanın tüm tecrübelerini, iletişim gücünü ve merkez ekibini her zaman desteğe hazır tutmaktadır. 

Menüsünde Efsane Kebo, Green, Kebabi, Atom, Patron gibi pek çok çeşide yer veren Kebo, lezzetlerini bu ürünlerle farklılaştırmakla kalmayıp, bu ürünleri müşterisinin damak tadına uyacak şekilde hazırlamayı da kendilerine görev ediniyor. Çok yakında çıkacak yeni ürünler ve hizmette farklı uygulamalar, Kebo müşterilerinin yüzünde tebessümler yaratacak.  

Kebo; kendisi gibi heyecanlı yatırımcılar ile 2020 ve sonrası için planlarını hazırladı, bütçeledi, kadrosunu güçlendirdi ve yola çıktı. Bu uzun, keyifli, karlı ve farklı yolculukta lezzetlerimizi tatmak isterseniz kapılarımız her zaman açık. Bekliyoruz.  
 

Kebo Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...