Özgün bir kahve zinciri daha geliyor...

Haberin tarihi: 22.11.2018 11:11:42

Kahve pazarında yerel girişimcilerin etkinliği artıyor. Bunlardan biride Antalya merkezli Baraqah Kafe. Şirket, franchise vererek kısa sürede altı şube açtı. Şimdi franchising sistemiyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de şubeler açacak

EMRAH Polat isimli genç girişimci tarafından 2015’te Antalya’da kurulan 
Baraqah Kafe, kahve pazarının en yeni oyuncularından biri. Henüz çok yeni bir şirket olmasına rağmen
franchise altyapısını kurmayı başarmış. İlk franchise şubesini yine Antalya’da açan şirketin şimdi Antalya, İstanbul, Rize, Kahramanmaraş, Isparta ve Burdur’da altı şubesi bulunuyor. Bunların tamamı franchising sistemiyle açılmış. 

BİZE ÖZEL KAHVELER VAR 
Baraqah Kafe’nin Kurucusu Emrah Polat, “Kafelerimiz modern ve otantik dokunuşların harmanlandığı bir konsepte sahip. Ürünlerimizde kaliteyi ön planda tutuyoruz. Fiyat politikamızı her kesime hitap edebilecek şekilde oluşturduk. Zengin bir menüye sahibiz. Ünlü kahve markalarına sadece bizim şubelerimizde satılan kahve türleri hazırlattık” diyor. 

FRANCHISE BEDELİ 150 BİN TL 
Baraqah Kafe’nin franchise giriş bedeli 150 bin TL. Bir şubenin metrekare başına kurulum maliyeti ise ortalama üç bin TL. Baraqah Kafe açmak için en az 500 metrekarelik bir iş yeri gerekiyor. Bu rakamları baz alırsak bir şubenin kurulum maliyeti 300 ile 900 bin TL arasında değişiyor. Ayrıca kafe konseptinin yanı sıra kiosk seçeneği de var. Kiosk’lar 18 metrekare büyüklüğünde olacak. 

Baraqah Coffee bayilik şartları için tıklayınız...