Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Logiscool

Yatırım Bütçesi:
Min:30.000 - Max:50.000 Euro

LOGISCOOL TÜRKİYE - ROBOTİK VE KODLAMA OKULU

Logiscool, Dünyada Amerika, İsviçre, Belçika ve Almanya dahil olmak üzere, toplam 21 ülkede 100.000 den fazla öğrenciye eğitim veren en yaygın robotik ve kodlama okuludur.  Günümüzde çocuklar, dijital cihazlarla büyüyor ve okuma yazma öğrenmeden önce bu cihazları nasıl kullanacaklarını öğreniyor. Gelecekteki başarıları dijital cihazları ne kadar iyi ve verimli kullanabileceklerine büyük ölçüde bağlı olacak.   

Buradaki en önemli soru: Çocuklarımız, dijital ortamın sadece pasif kullanıcıları mı olacaklar yoksa aktif yaratıcıları mı? Anahtar nokta, çocuklara hayatlarının erken dönemlerinde kodlama öğretmek ve onları geleceğin dünyasına şimdiden hazırlamaktır.   

Bilgi teknoloji uzmanlarına olan talep dünya genelinde ciddi şekilde artmaya devam ederken kodlama eğitimi çocukları bilgisayar bilimlerindeki bir kariyerden çok daha fazlasına hazırlar. Kodlama, çocukları analitik düşünmeye teşvik eder, matematik zekasına destek olur. Onları, dijital dünyaya hazırlarken hayatlarının her alanında ihtiyaç duyacakları akademik ve sosyal becerilerle de donatır.  

Biz Logiscool olarak; teknolojinin getirdiği olanakları kullanabilen, bilgiyi bilen ve dönüştürebilen gençlere, ileride hangi mesleği seçerlerse seçsinler, kariyere dönüşebilecek çok değerli 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz.  

Konusunda bilgi sahibi üniversite öğrencisi eğitmenlerimiz, Logiscool’a ait olan platformumuzdaki özel ders programlarımızı kullanarak çocuklara ve gençlere eğitim vermektedirler. Eğitim programımız; 6-18 yaşa her seviyede eğitim verebilecek, Dünyadaki en uzun ve kapsamlı içeriğe sahiptir. Sistemimizde eğitim ve eğlence entegre edilmiştir, çocuklar sevdikleri şeyi yaparlar: eğlenceli dijital oyunlar yaratırlar. 800'den fazla dersin bulunduğu müfredatımızda, tüm yaş grupları öğrenme hızlarına ve bilgi seviyelerine en uygun programları bulabilir ve eğitimlerimize katılabilirler.  

Kodlamanın dışında, “Robotik, Minecraft, Kodu, Video Prodüksiyon, Mobil Uygulama Geliştirme” gibi farklı yaş gruplarına ait çeşitli kurslarımız, kamplarımız ve workshoplarımız da mevcuttur.  

GELECEĞİN DÜNYASI OLAN “KODLAMA” YA İŞYERİ SAHİBİ OLARAK GİRİŞ YAPMAK İSTER MİSİNİZ?  

Kodlama evrensel bir dildir ve geleceğin ta kendisidir. Çocuklarımıza ve geleceğimize geç kalmadan bu yatırımı yapmanın tam zamanı!  

Logiscool, çocuklara ve gençlere kodlama öğreten dünyadaki ilk uluslararası eğitim franchise ağıdır. Dünya genelinde Franchise sistemini başarıyla uygulaması sayesinde kısa süre içerisinde çok hızlı bir büyüme sağlamıştır.   

Türkiye’de 2020 yılında açtığımız ilk örnek okulumuzun ardından ülke genelinde yeni bayilikler vermeye başlıyoruz. Bayilik modelimizde belirlemiş olduğumuz standartlar doğrultusunda lokasyon seçimi, dekorasyon, eğitmen, pazarlama, satış, yönetim, operasyon konularında ilk açılıştan itibaren her türlü desteği verecek ve bütün eğitim sürecinde iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.   

Bayilikler sadece İstanbul’la sınırlı olmayıp Türkiye genelinde Logiscool’un belirlediği kriterlere uygun girişimcilere verilecektir. Hızla gelişen ve değişen dünyada çok önemli bir yere sahip olan; gün geçtikçe önemi daha da artan kodlama okuluna sahip olmak, yatırımınızı kısa sürede karlılığa dönüştürmek, geleceği olan bir işe yatırım yapmak isteyen girişimcilere bütün diğer detaylar karşılıklı görüşmede sunulacaktır.

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:14

Yatırım Bütçesi

30.000 - 50.000 Euro

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

4

Ortalama Kâr Oranı

Öğrenci sayısına göre değişmektedir.

Kârdan Alınan Pay

Aylık Royalty ücreti alınıyor.

Bayi/Franchise Hedefi

2021-2022 yılı için 50 yeni franchise

Sektör

Eğitim (Kodlama-Robotik-Programlama)

Kuruluş Yılı

2014

Merkez Ülkesi

Macaristan

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Logiscool